Imatges

Cartell Festes de Nadal
 

Documents relacionats

Recomana el contingut

Festes de Nadal i Reis 2018-2019

L'any s'acaba i amb la seva fi arriben unes dates ben especials: les Festes de Nadal. Com cada any, durant aquests dies tindran lloc tot un seguit d'actes al nostre municipi que us expliquem a continuació.

El tret de sortida de les Festes de Nadal i Reis d’enguany el van realitzar les corals municipals, la Coral Infantil El Petit Vailet i la Coral Amics del Cant, amb un concert de Nadal que també anava en benefici de la Marató el passat diumenge 16 de desembre.

Aquest diumenge 23 es representarà l’obra de teatre “Infidelitat” a càrrec del grup de teatre “El Fanal” dins de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès. L’acte serà a les 18:30h a la Societat Cultural La Munienca.

El dia de Nadal, el 25 de desembre, tindrà lloc a l’església de Santa Maria de la Múnia a les 18:30h la representació nadalenca dels Pastors. L’endemà, Sant Esteve, els Diables Els Cremats realitzaran el ja tradicional Bingo a les 18:30h al Centre Polivalent de la Múnia i a les 19:00h al mateix lloc hi haurà la visita del Patge Reial perquè tots els nens i nenes del municipi li portin la carta pels Reis Mags d’Orient.

L’Ajuntament organitza un Curs d’Higiene i Manipulació d’Aliments que tindrà lloc el matí del divendres 28 de desembre a la Casa de Cultura i és totalment gratuït. Si hi esteu interessats o teniu qualsevol dubte us podeu inscriure i adreçar al Jonathan al telèfon 645776347 o al correu electrònic .

Un cop al 2019, els actes seguiran amb l’arribada i baixada de Ses Majestats els Reis d’Orient del Castellot el dia 5 de gener a les 18:00h. Els millors llocs per veure’ls baixar són la cruïlla de Cal Noia i darrere l’església de la Parròquia de Sant Sadurní. Tot seguit tindrà lloc la Cavalcada de Ses Majestats i els seus patges amb parada als nuclis del municipi: Maset dels Cosins (Societat), Cases Noves de Cal Marques (Polivalent) i La Múnia (Ajuntament i Societat Cultural). Tots els pares que desitgeu que els Reis portin presents als vostres fills i filles a casa vostra, només cal que ho indiqueu a l’Ajuntament abans de divendres 4 de gener de 2019.

Com a cloenda de les Festes de Nadal i Reis, el dissabte 12 de gener el Cor Xamusia oferirà el concert “Des del COR Xamusia” a les 19:00h a la Societat Cultural La Munienca.

Durant aquests dies de Nadal també hi haurà Misses especials com la Missa de Nadal el dia 25 de desembre, la Missa de Cap d’any l’1 de gener i la Missa de Reis el dia 6 de gener. Tindran lloc a les 11h a la parròquia de Sant Sadurní de Castellví i a les 13h a la parròquia de Santa Maria de la Múnia.

Volem aprofitar per donar les gràcies a les Comissions de Festes del Municipi, l’ADF de Castellví de la Marca, la Societat Cultural la Munienca, la Societat Cultural de Castellví i les Parròquies de Castellví de la Marca. Per acabar, l’Ajuntament de Castellví de la Marca us desitja Bones Festes i un Feliç 2019!
Data i hora de la darrera actualitzaciò
12:38  |  19-12-18